flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судовий виклик відносно Товариства з обмеженою відповідальністю «Ясинуватський Агросервіс», Асланової Ганни Петрівни, Товариства з обмеженою відповідальністю «Єнакієвський продуктовий комбінат» по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного тов

17 квітня 2018, 16:14

Справа №255/11112/13

Провадження № 2-в/242/40/18

 

Селидівський міський суд Донецької області здійснює судовий виклик відповідачів: Товариство з обмеженою відповідальністю «Ясинуватський Агросервіс»(83001, Донецька область, м.Донецьк, бульв. Пушкіна, б.13), Асланової Ганни Петрівни(83050, Донецька область, м.Донецьк, бульв. Пушкіна, б.30, кв.66), Товариства з обмеженою відповідальністю «Єнакієвський продуктовий комбінат»(83001, Донецька область, м.Донецьк, просп..Театральний, 21), з питання про відновлення втраченого судового провадження за ініціативою суду по  цивільній  справі за  позовом   Публічного акціонерного товариства «Український Бізнес Банк» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Ясинуватський Агросервіс», Асланової Ганни Петрівни, Товариства з обмеженою відповідальністю «Єнакіївський продуктовий комбінат» про стягнення заборгованості за кредитним договором, закінченої ухваленням рішення Ворошиловського районного суду м.Донецька від 30 січня 2014 року,  в  судове засідання, яке   призначено  на 16 квітня 2018 року 8 годину 00 хвилин, в  приміщенні  Селидівського міського суду  Донецької області  за  адресою:   м. Селидове, вул.. Пушкіна, 4.

З опублікуванням оголошення про виклик,  особа, яка викликається до суду, вважається повідомленою про дату, час  і місце розгляду справи, і у разі неявки до суду, справа може бути розглянута за її відсутності.

Зі змістом ухвали Селидівського міського суду  Донецької області   про відновлення втраченого судового провадження по  цивільній  справі  за  позовом  Публічного акціонерного товариства «Український Бізнес Банк» до Товариства з обмеженою відповідальністю «Ясинуватський Агросервіс», Асланової Ганни Петрівни, Товариства з обмеженою відповідальністю «Єнакіївський продуктовий комбінат» про стягнення заборгованості за кредитним договором, закінченої ухваленням рішення Ворошиловського районного суду м.Донецька від 30 січня 2014 року, можна   ознайомитись за  посиланням :  http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/73268230 .

  

Головуючий суддя                                                              В. І. Капітонов