flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Порядок надсилання судом учасникам судового процесу (кримінального провадження) текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлень

26 вересня 2013, 14:41

ОГОЛОШЕННЯ!

 

       З 01.10.2013 року в Селидівському міському суді Донецької області, згідно Наказу Державної судової адміністрації України від 20.09.13 №119, запроваджується Порядок щодо надсилання судами учасникам судового процесу (кримінального провадження) текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлень.

Формування тексту судової повістки у вигляді SMS-повідомлень здійснюється в автоматизованій системі документообігу суду.

Відповідно до пункту 2 Порядку надсилання учасникам судового процесу (кримінального провадження) текстів судових повісток у вигляді SMS-повідомлення, затвердженого наказом Державної судової адміністрації України 01.06.2013  №  73, текст судової повістки може бути надісланий судом учаснику SMS-повідомленням лише після подання ним до суду заявки про намір отримання судової повістки в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення.

Така заявка оформляється безпосередньо в суді або шляхом роздрукування та заповнення учасником форми, яка розміщена на офіційному веб-порталі судової влади України.