flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників процесів та відвідувачів суду!

26 березня 2021, 14:23

Шановні громадяни!

 

Селидівський міський суд Донецької області повідомляє, що у зв’язку з стрімким розповсюдженням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2, а також виявлення випадків підозри на захворювання працівників суду на COVID-19, повідомляємо, що учасники процесу мають можливість розгляду справи в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференцзв’язку «EasyCon».

Селидівський міський суд Донецької області рекомендує громадянам:

-  всі необхідні документи надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою.

-  учасникам судових засідань подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами, приймати участь у судових засіданнях із застосуванням засобів відеоконференцзв’язку;

- утриматися від відвідування приміщення суду за наявності захворювання (слабість, кашель, задуха, утруднення дихання тощо).

 

 Водночас всю необхідну інформацію можна отримати у робочий час щоденно з 08:00 до 17:00 (п'ятниця з 08:00 до 15:45) у телефонному режимі, за номерами:

 

06237-7-22-41 керівник апарату суду;

06237-7-22-65 канцелярія суду;

06237-7-10-16 консультант суду;

 

 

Просимо з розумінням поставитись до ситуації, утриматися від відвідування суду і скористатися електронними способами звернення та телефонами.

Селидівський міський суд Донецької області продовжує здійснювати правосуддя в умовах пандемії гострої респіраторної хвороби COVID-19, забезпечуючи громадянам доступ до правосуддя.

 

Будьте здорові! Бережіть себе!

 

За інформацією пресслужби

Селидівського міського суду Донецької області