flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо проведення засідань в режимі ВКЗ

07 квітня 2023, 08:46

З метою належної організації проведення судових засідань в режимі відео-конференції (ВКЗ) Селидівський міський суд Донецької області доводить до Вашого відома, що в суді для проведення судових засідань в режимі ВКЗ обладнано один майданчик «СВІДОК».

Суд забезпечує проведення засідань в режимі ВКЗ на виконання ухвал інших судів за наявності завчасного бронювання майданчика «СВІДОК» за допомогою WEB-програми «Бронювання системи відеоконференцзв’язку» (https://vr.court.gov.ua/) та на підставі вмотивованої ухвали суду про розгляд справи в режимі ВКЗ (на кожну дату судового засідання).

Одночасно звертаємо увагу, що копія ухвали суду не пізніше, ніж за п’ять днів до дня проведення судового засідання в режимі ВКЗ, надсилається до суду, який зобов’язаний організувати її виконання.

Прохання бронювати вищезазначений майданчик суду у період:

з понеділка по четвер з 09 години 00 хвилин до 17 години 00 хвилин,

п’ятниця з 09 години 00 хвилин до 15 години 45 хвилин,

з дотримання обідньої перерви: з 13 години 00 хвилин до 13 години 45 хвилин.

Судові засідання, які призначені в режимі ВКЗ в не робочий час та обідню перерву, а також відео конференції без бронювання майданчика за допомогою  WEB-програми «Бронювання системи відеоконференцзв’язку» і без ухвали суду, - ЗДІЙСНЮВАТИСЬ НЕ БУДУТЬ.

Відповідальною особою за організацію та проведення судових засідань, призначених іншими судами України, в режимі відео-конференції в Селидівському міському суді Донецької області, є консультант суду – Біленко Ірина Олександрівна, контактний телефон: (099) 713 – 55 – 47.

Заздалегідь вдячні за співпрацю та порозуміння.