flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Кіровський районний суд м. Дніпропетровська

До уваги учасників процесів та відвідувачів суду!

04 липня 2024, 13:18

Шановні відвідувачі!

Зважаючи на загострення воєнної ситуації у місті Селидове Покровського району Донецької області, Селидівський міський суд Донецької області тимчасово змінює адресу для листування.

У зв’язку з чим, просимо надсилати поштову кореспонденцію на наступну адресу: 39605, Полтавська обл.., м. Кременчук, вул. Троїцька, 37/49

Також Селидівський міський суд Донецької області, задля збереження життя та здоров’я громадян,  рекомендує  громадянам та учасникам судових процесів з метою подачі документів використовувати офіційну електронну адресу: inbox@sdm.dn.court.gov.ua або особистий кабінет в підсистемі ЄСІТС «Електронний Суд» з обов’язковим дублюванням у паперовому вигляді, та не відвідувати приміщення суду.

Крім того рекомендується використовувати письмове провадження по справам,  в тому рахунку із метою економії електроенергії.

Звертаємо Вашу увагу, що відповідно до Закону України  № 3200-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обов’язкової реєстрації та використання електронних кабінетів в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі або її окремій підсистемі (модулі), що забезпечує обмін документами», обов'язкова наявність електронного кабінету в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі діє з 18 жовтня 2023 року для адвокатів, нотаріусів, державних та приватних виконавців, арбітражних керуючих, судових експертів, органів державної влади та інших державних органів, органів місцевого самоврядування, а з 20 лютого 2024 року, юридичні особи приватної форми власності, які є учасниками цивільного та адміністративного процесів.

Приносимо вибачення за тимчасові незручності.