flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

(Закрито)Селидівський міський суд Донецької області оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державного службовця

21 серпня 2015, 09:28

Селидівський міський суд Донецької області оголошує конкурс на заміщення однієї  вакантної посади державного службовця:

 

            Секретаря Селидівського міського суду Донецької області.

Кваліфікаційні вимоги для прийому на посаду є:

 

1.       Наявність громадянства України.

2.       Наявність у кандидата вищої юридичної освіти за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста

3.       Без вимог до стажу роботи.

4.       Знання  Конституції України, Законів України «Про державну службу,  «Про  запобігання  корупції»,  «Про судоустрій і статус суддів», а також Інструкції з діловодства  в місцевому загальному суді.

5.       Вільне володіння державною мовою.

6.       Володіння персональним комп’ютером.

 

            Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають такі документи: заяву про участь у конкурсі; особову картку П-2ДС з додатками; копію паспорту; копії документів про освіту (диплом з додатком), науковий ступінь, вчене звання, підвищення кваліфікації; копію трудової книжки, завіреної за місцем роботи; копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних); декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік, за формою, передбаченою Законом України "Про засади запобігання і протидії корупції"; фотокартку розміром 4х6 см.

 

            За результатами конкурсу проводиться спеціальна перевірка.

 

            Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень тощо надається під час особистого прийому в приміщенні Селидівського міського суду за адресою: м. Селидове, вул.. Пушкіна, б. 4 (каб. № 3)  відповідно до такого графіка: щоденно з 9.00 год. до 14.00 год.

 

            Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня розміщення  оголошення про  конкурс на офіційному веб-сайті Селидівськогоміського суду Донецької області.