flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

(Закрито)Селидівський міський суд Донецької області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця

14 грудня 2015, 14:44

Селидівський міський суд Донецької області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця:

 

            тимчасово вакантна посада секретаря судового засідання Селидівського міського суду Донецької області, на період фактичної відсутності основного працівника, пов’язаної з відпусткою по догляду за дитиною

.

Кваліфікаційні вимоги для прийому на посаду є:

 

1.       Наявність громадянства України.

2.       Наявність у кандидата вищої юридичної освіти за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» за освітньо – кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста

3.       Без вимог до стажу роботи.

4.       Знання  Конституції України, Законів України «Про державну службу,  «Про запобігання корупції»,  «Про судоустрій і статус суддів», а також Інструкції з діловодства  в місцевому загальному суді.

5.       Вільне володіння державною мовою.

6.       Володіння персональним комп’ютером.

 

            Особи, які бажають взяти участь у конкурсі подають такі документи: заяву про участь у конкурсі, заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками, дві фотокартки розміром 4х6 см, копії документів про освіту, декларацію про майно, доходи, витрати і зобовязання фінансового характеру за 2014 рік (за формою 3206а-17), копію паспорта, копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобовязаних).

 

            Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень тощо надається під час особистого прийому в приміщенні Селидівського міського суду за адресою: м. Селидове, вул. Пушкіна, б. 4 (каб. № 3)  відповідно до такого графіка: щоденно з 9.00 год. до 15.00 год.

 

            Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня розміщення  оголошення про  конкурс на офіційному веб-сайті Селидівського міського суду Донецької області.